En een tevreden Fam de Jong.

Nu dat de kinderen wat groter zijn, was de stap om een hond te nemen, groter.

Aangezien we altijd al een Benner Sennen hond zouden willen, aangezien deze goed bij ons als gezin zou passen, gingen we op zoek naar een goed adres waar een nestje zou zijn.

Al snel kwamen we uit op de de site van Kennel de Bernaju. Toen we echt zeker waren dat we de tijd wilden vrijmaken met ons hele gezin, om een pup op te gaan voeden, hebben we op een advertentie gereageerd.

Vrijwel direct kregen we al reactie dat er nog 1 reu beschikbaar was.

Toen we de 06- nummers hadden uitgewisseld, kregen we gelijk een super leuk appje met foto’s en een videootje van de pups. Natuurlijk ben je dan gelijk ‘verkocht’. Maar wat voor ons ook echt van belang was, dat er op die foto’s een goed beeld kwam hoe het nest eruit zag, qua netheid en dat de honden er goed verzorgd uit zagen.

Toen was de dag van de bezichtiging aangebroken.

Na de afspraak dat we de hond wilden, kregen we bijna dagelijks een foto of een filmpje van de pup. Dat is zo leuk, zeker voor de kinderen want die vonden 4 weken wachten wel heel lang duren.

Maar zoals zo vaak; de tijd vloog voorbij en toen brak de dag aan dat we onze pup mochten halen.

We hadden allerlei adviezen e.d. gehad over de opvoeding en toen mochten we hem meenemen.

 

Thuis aangekomen bleek dat de pup al heel goed was opgevoed: het eten en drinken ging prima en de bench waarin hij mocht verblijven was ook geen probleem. Zelfs het zinnelijk zijn, was al heel goed bijgeleerd.

 

Wat wij als zeer positief hebben ervaren aan de Kennel De Bernaju was de gesprekken die we hebben gehad over de pup. Maar ook dat we op dezelfde lijn van opvoeden zitten, sprak ons zeer aan. Je kan zien aan de hond, dat er veel tijd ingestoken wordt om er een fijne hond van te maken, zodat we van elkaar kunnen genieten.

 

Bedankt .

95037639-9BBA-40A1-9E41-0CC98937673C 3606227F-C0F7-455E-8A46-B4C2E3999DD5