Wie zijn wij

Mijn naam is Gerdien van Donselaar getrouwd met Stefan en samen hebben wij 2 kindjes een dochter nadia van bijna 8  jaar en een zoont Julian van bijna 6 jaar.
Het is eigenlijk allemaal begonnen in 2008 toen wij onze eerste berner Nancy kochten, toen woonde wij in de nieuwbouw en was er geen ruimte voor mijn hobby, in 2009 verhuisde wij naar de scherpenzeelseweg 152 waar we lekker vrij en landelijk wonen met voldoende ruimte en” ja” toen begon het te kriebelen. Na veel lezen, informatie inwinnen, en natuurlijk Nancy laten röntgen op HD en Ed. Heb ik de stap genomen en kwam haar eerste nest. Inmiddels zijn wij trotse eigenaar van 7 berners en met 3 van hen  wil ik dan ook graag  gaan fokken. Mijn baan als wijkverpleegkundige heb ik Helaas moeten opzeggen, mijn rug hield het niet meer vol,  ik moest helaas kiezen of mijn honden opgeven of mijn baan als wijkverpleegkundige. Ik heb besloten om voor mijn Passie te gaan. En volledig voor mijn Honden te gaan. Daar haal ik veel energie en kracht uit en kan ik veel liefde in kwijt.
Wij zijn een kleine kennel en kiezen hier bewust voor zodat de honden de aandacht kunnen krijgen die ze vragen en verdienen.

Waarom ik Berners ben gaan fokken?
Honden fokken wil niet zeggen honden vermeerderen, maar een ras verbeteren.
Wij zijn er van overtuigt dat het belangrijk is om gezonde en sterke honden op de wereld te zetten. We kijken voordat we met  een hond gaan fokken  of deze wel geschikt is om pups te krijgen of te maken. Dit doen we door ze te laten röntgenen op HD en ED afwijkingen , en ik probeer te achterhalen of er  kanker in de bloedlijn van voorouders voorkomt. Ook kijken we naar de behaalde leeftijden die de voorouders hebben behaald.

 

Contact

Gerdien v Donselaar
scherpenzeelseweg 152
3772 MG
Barneveld
0342-412398

06-27381444
info@debernaju.nl