Een tevreden nieuw baasje voor Pepsi!!

Een tevreden nieuw baasje voor Pepsi!!

PEPSI

Mijn dochter Luna en ik zijn super blij met ons kleine Berner Sennen meisje Pepsi.

Jarenlang gingen wij in Luxemburg op en boerderij op vakantie. Hier mochten wij van Rexi de Berner van de Boerderij genieten,  die heel gek om ons was en urenlang voor ons deur laag te wachten om met ons een wandeling de toen. Wij waren super verliefd op Rexi. Iedere keer naar de vakantie weer afscheid nemen van Rexi en dan bij ieder Berner Sennen die wij tegenkwamen kijken , vragen mogen wij hem aaien. Maar ja, het is wel een grote hond past dat bij ons. Je kunt niet meer van alles doen. Je draagt verantwoording voor zo een lief beestje. Maar voor een paar weken eindelijk het besluit genomen, ja wij willen voor zo een hond zorgen. Luna is intussen 13 jaar en grot genoeg om ook een stuk verantwoording voor een hond te dragen.

Maar dan de vraag, waar kan je het best een puppy kopen. Waar vind je een fokker  die goed bezig is. Je hoort zo veel, op marktplaats kun je geen hond kopen, dachten wij. En toen hebben wij de advertentie van Gerdien gezien. Ohhh, dat hoort zich goed aan. Even toch een mail aan haar schrijven en kijken of het misschien toch een fijne Kennel is, kijken wat je voor een reactie terug krijgt. Voor de zekerheid nog even de advertentie aan de hondentrainer van mijn vriendin gestuurd. Reactie van hem, dat hoort zich goed en betrouwbaar aan. Een paar minuten later en fijne reactie van Gerdien met goede uitleg gehad. Ik had meteen en super goed gevoel. Vele info’s  geen vraag bleef onbeantwoord. Mijn gevoel zij is iemand die dat met liefde doet.

Nu moesten wij nog wachten tot de Pups geboren worden, dat was een spannende tijd en wij mochten deelnemen aan alle nieuws rond Mama Sarah.

Als dan de pups geboren waren steeds foto’s en berichten op de website en ook vele info’s en foto’s via WhatsApp wat mooi, dat wij zo mochten  mee beleven. Naar 4 weken mochten we op bezoek bij Gerdien om een pup te kiezen. Spannend, spannend!!!

Gezellig bij Gerdien. Mooi verzorgde pups. Gerdien is super betrokken heeft ons geholpen en keuze te maken en ons veel uitgelegd. En veel geduld met ons gehad. Bijna 2 uur heeft mij dochter erover gedaan en Pup te kiezen. Die met het gele bandje of toch liever die met het zwarte bandje. Kunnen wij niet alle meenemen ?? Dus wij hebben voor de pup met het gele bandje gekozen en ze Pepsi genoemd.

Nu nog 4 weken wachten en weer veel foto’s, filmpjes en berichten ontvangen. Iedere keer blij, wat hebben de pups het gezellig. Als je een hondje uit zo een nestje krijgt is wel een fijn gevoel.  Arme Gerdien, het is ons eerste hond en ze krijgt steeds vragen, wat moet ik kopen, is dat goed, moet ik dat ook nog hebben en ik heb nog een vraag. Geen probleem vraag maar en steeds super snel antwoord op al deze vragen.

Bij het afhalen van ons pup was alles super goed geregeld, papieren in orde en nog uitleg gekregen voor de komende tijd.

Nu leeft Pepsi intussen 2 weken bij ons thuis. Ze is echt een schatje. En lieve en ondeugende kleine dame met die wij veel plezier hebben. Ze is sociaal kan goed met honden omgaan de ze op straat tegen komt. Dierenarts heeft gezegd een prachtige en rustige pup. Reactie van hondentrainer super pup. Ontspannen en rustig die komt uit een goede Kennel. Gerdien is nog steeds aan het beantwoorden van al mijn vragen.

Hartelijk bedankt Gerdien voor je steun en betrokkenheid.

 

Groetjes van Luna, Monika en Pepsi