Leuk bericht van tevreden familie.

Leuk bericht van tevreden familie.

Apeldoorn 31 Juli 2019

 

Alweer een week geleden hebben wij onze lieve Puk (Ballou) opgehaald. Bloedheet was het en daardoor nog meer stressvol. De eerste dgn hebben wij haar, mede op advies van Gerdien, zoveel mogelijk met rust gelaten. Ze sliep veel en naarmate de hitte minder werd kwam Puk meer tot leven.

Puk is, dankzij Gerdien die veel persoonlijke aandacht in haar honden stopt, echt een geweldig gezellige aanwinst voor ons gezin. Ze doet het super goed, is heel vrolijk en leergierig. De eerste nachten waren onrustig, maar nu gaat ze al lief slapen in de bench. Zo knap! Wij zouden haar voor geen goud meer willen missen en genieten met volle teugen van haar lieve karakter en de ondeugende fratsen die ze uithaalt.

Gerdien, bedankt voor al je goede zorgen! Het was heel fijn om, in de 8 weken die we moesten  wachten, zoveel leuke foto’s en filmpjes te krijgen. Om haar meermalen te mogen bezoeken en bijna dagelijks via whats app te horen hoe het met haar ging. Het zorgde er voor dat wij ons vanaf het begin betrokken voelden.

Wij zijn heel blij dat we een pup hebben van de Bernaju, gaanmet veel liefde voor haar zorgen en haar een geweldig thuis geven!

Vriendelijke groeten,

Hans en Ronique

6E38747D-9CB5-48A2-884C-638C688103F1