Super lief bericht van blije familie.

Hallo Gerdien,
Hier een berichtje van de familie Meijer uit Den Haag, de nieuwe familie van Beau.
Middels dit berichtje willen wij laten weten hoe ontzettend blij wij zijn met onze familie-uitbreiding met de bij jou geboren Beau!

Vanaf 5 mei 2020 zijn wij altijd door jou op de hoogte gehouden van hoe het met de pups van Rifka ging. Op 1 juni 2020 werd Janneau verliefd en koos voor die kleine pup met oranje bandje,  waar hij gelijk de klik mee voelde. Beau is een belangrijk “familielid” geworden en is niet meer weg te denken. “Hoe gaat het met De Beau?” is dan ook de dagelijkse vraag op de familie-app.

Buiten het feit dat Beau een super mooie Berner aan het worden is – een echte beer – is het ook een super lieve, ondeugende, vrolijke en sociale allemansvriend die zich bij de gehele familie thuis voelt.
Ondanks dat Beau echt helemaal gek op zijn baas is, vindt hij het heerlijk om door iedereen geknuffeld te worden en gaat op zijn gemak in allerlei standen liggen om zich te laten aaien. Voor iedereen is hij vriendelijk en enthousiast van jong (zelfs heel jonge kindjes) tot oud.
Dat komt goed uit, want bij de strandtent waar Janneau werkt als manager zijn er nogal wat mensen en kinderen, die voorbij komen en die hem bewonderen. De strandtent
“ van die Berner Sennen-pup”, jaaa
hij is beroemd!
Hij vindt het heerlijk op het strand; natuurlijk veel aandacht maar ook het zand – lekker graven – en af en toe met de baas de zee in om af te koelen- even wennen die golfjes maar nu vindt hij dat heerlijk.
Wanneer het te warm wordt op het strand of te druk, gaat Beau lekker naar ons koele huis op loopafstand van de strandtent, waar hij zich ook helemaal thuis voelt – zijn tweede huis.
Lekker in alle rust op de koele vloer of buiten op de patio heeft hij het ook naar zijn zin.
Ook de zussen van Janneau zijn helemaal gek op Beau – en gaan volledig met hem aan de haal.
Gerdien zoals je leest, is ook jouw “oranje pup Rudy” goed en liefdevol terecht gekomen.
Uiteraard willen wij jou nogmaals bedanken voor de uitstekende start,
de goede en professionele verzorging, maar vooral ook alle persoonlijke aandacht die de pups bij jou krijgen, want dat geeft een stabiele basis waarop de nieuwe baasjes van jouw pups kunnen voortbouwen!
Lieve groet en een dikke poot van de trotse Berner Beau van het strand en zijn familie Meijer uit
672E2D45-8A56-4AB4-87BC-E1D42FB401D9